Po operaci nohy jsem přijela pro Johanku 12. 1. 2012 15:45 na veterinární kliniku pro malá zvířata NEOvet. Pan doktor mě seznámil s jejím stavem a rentgenovými snímky nohy, pánve i plic.
V noze má Johanka velice pěkně aplikované tři dráty. Jinak nemá sádru, ale pouze stehy, které se zhruba za 10 dní vyndají. Pánev by měla srůst sama po klidovém režimu.

Drát a neznámý předmět zřejmně vyšel ven z Johanky přirozenou cestou, protože na rentgenu v Čáslavi nebylo již nic nalezeno.
Nově se ale Johance objevil problém s plícemi, na rentgenu byly plíce téměř bílé u zdravým psů (i lidí) má být snímek černý. Začla hodně kašlat.
Johanka dostala i čtvery prášky – antibiotika (již užívala od začátku), léky na bolest, léky na překyselení žaludku a léky na kašel. Také dostala na krk límec, aby si nekousala stehy na noze.
Zeptala jsem se také na přední nohy Johanky, jenž byly také často vaším dotazem – co s nimi Johanka má? Přední nohy jsou zdravotně v pořádku, jedná se pouze o „estetickou vadu“, kterou má Johanka po předcích ze strany jezevčíků.
Jinak z Čáslavi byla Johanka převezena DÍKY VÁM zpět do péče veterinářů na Veterinární kliniku Heřmanův Městec před 17 hodinou.

A ješte video po příjezdu …