JOHANKA – kříženec bígla, fena, stáří ?? let, umístěna v útulku 01/2012
Fenka získala své jméno díky statečnosti po Johance z Arku. Naše dobrovolnice z útulku ji našla u silnice z Klešic do Heřmanova Městce. Chodila pouze po třech nohách, byla vystřašená a hladová. Vyšetření na veterinarní klinice v Novém Dvoře však ukázalo, že fenka je na tom mnohem hůře než vypadá. Stáří se vzhledem k jejímu špatnému zdravotnímu stavu nedá odhadnout.

Má tříštivou zlomeninu kloubu v zadní noze, zlomeninu lýtkové kosti i nalomenou holení kost. Dále prasklou pánev, je podvyživená a dehydrovaná, v žaludku má drát a neznámý předmět, je doslova „obalená“ klíšťaty, má přerostlé drábky, celkově je dlouhodobě zanedbaná.
Po rentgenu musela na infuzi, aby se vůbec trochu vzpamatovala. Dále bude záležet zda se seženou peníze na další její léčbu. Potřebuje být 6 týdnů v absolutním klidu (kvůli zotavení pánve). Pokud se jí bude zachraňovat zlomená noha, tak potřebuje bezprostřední péči při převazování. Pokud ne – tak ji čeká amputace. Bohužel to není nejhorší co jí může potkat. Pokud se neseženou peníze žádné – čeká na už jen to jediné …
Většinou přijdou do útulku pejsci opuštění a zanedbaní, Johanka má navíc ještě těžká poranění.

PROSÍME TÍMTO HODNÉ LIDI:
„POMOŽTE NÁM UZDRAVIT JOHANKU“
přispěním jakékoliv finanční částky!!!
PŘEDEM DĚKUJEME!

kessy_01 utulek_070_b

mob. 736 541 200 pí. Medková
Číslo účtu: 114 171 7309 /0800